Fotogalería: La cremà posa punt final als trepidants quatre dies de Falles a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La cremà dels quatre monuments infantils i els cinc grans muntats per les comissions falleres a Bunyol (Reis Catòlics, Bunyol Poble, Las Ventas, El Prado i Nou Bunyol) va posar fi la matinada d’aquest diumenge al dilluns a les Falles 2023 a Bunyol.

De les nou a les deu de la nit van cremar les quatre falles infantils; i a partir de la mitjanit, ho van fer les grans.

L’última falla a cremar va ser la guanyadora de la present edició, la muntada per la comissió de Nou Bunyol, que sota el lema «50 aniversari» ha sigut una creació de l’artista Carlos Berlanga.

El matí de San José les cinc comissions celebren la missa del patró de València. Un altre dels actes molt entranyables per a les falleres i fallers de Bunyol és l’ofrena al quadre de San José, situat al carrer Daoiz i Velarde, antic carrer dels carboners, com cada matí de San José les comissions de Reis Catòlics, Bunyol Poble, Nou Bunyol i El Prat han visitat aquest lloc per a oferir les seues flors al sant.

Sens dubte els bunyols són de les coses més benvolgudes d’aquestes festes, i si no, que li ho diguen a les buñoleras de la comissió Reis Catòlics que enguany han tornat ha fer-se amb el guardó de “millors bunyols de Bunyol”.

A més d’aquests actes, s’han pogut gaudir de desfilades durant els matins del divendres i del dissabte (l’enllaç a aquesta notícia es poden consultar ací); de les ofrenes al poble y en Les Vendes així com del lliurament de guardons a les comissions (enllaç a la notícia ací y a la fotogalería).

Fotos ofrenda: José. L. Montón

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*