La SM «La Artística» de Bunyol celebra el LXVIII aniversari del Teatre Montecarlo

Post també disponible en: Castellano

Dissabte que ve 10 d’abril, el Teatre Montecarlo complirà 68 anys de vida. A causa de la situació d’emergència sanitària, l’any passat la Societat Musical L’Artística no va poder celebrar aquest aniversari com es mereix, però en aquest 2021 celebra un xicotet concert amb aforament limitat i les mesures que exigeix la situació en la qual encara estem immersos. D’aquesta manera, l’escenari de Montecarlo tornarà a omplir-se de música després de mesos de silenci, gràcies al Ensemble de Metalls de la Banda Simfònica, que preparen un concert extraordinari sota la batuta del seu director Mario Ortuño Gelardo. Amb el títol “Montecarlo’s brass”, el concert tindrà lloc a les 19 hores amb entrada gratuïta, servint de xicotet homenatge als socis que han continuat fent costat a la Societat en aquesta època tan complicada. Les entrades estan disponibles de manera anticipada des de dijous passat 1 d’abril en el Bar Rosales, i podran recollir-se també en les taquilles del Teatre, que estaran obertes una hora abans del concert.

Com a protocol anti-covid, l’aforament d’aquest acte estarà limitat a 300 assistents, l’ús de màscara serà obligatori durant tot l’acte, s’organitzarà als espectadors guardant la distància interpersonal, i es realitzarà una presa de temperatura i dades abans de l’accés al recinte.

Per part seua, la Comissió de la Festa del Mantó ha cancel·lat els tradicionals actes que es realitzen amb motiu de l’Aniversari del Teatre Montecarlo però convida als socis i simpatitzants a engalanar els seus balcons i finestres amb mantons, banderes i pendons dels “Feos” per a compartir junts encara que separats, aquest dia tan especial per als “Feos”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*