La Unió de Llauradors sol·licita ajudes per al sector cunícola de la Comunitat Valenciana després de la forta reducció d’ingressos dels productors

Post també disponible en: Castellano

La Unió de Llauradors  sol·licita al Ministeri d’Agricultura una ajuda de mínims per al sector cunícola de la Comunitat Valenciana

La Unió de Llauradors alerta de la situació que està travessant el sector cunícola de la Comunitat Valenciana pel tancament de la restauració, el minvament de turisme i la pujada del preu dels pinsos que no s’ha traslladat als preus de la carn de conill dins d’una cadena que continua generant molt desequilibri i que posa en evidència l’incompliment de la Llei.
L’organització, que recentment ha mantingut una reunió amb la Subdirecció General de Produccions Ramaderes i Cinegètiques del MAPA, considera que s’hauria de donar una ajuda de mínims per a un sector que està contra les cordes i que no ocupa el focus mediàtic.
La Unió unir apunta que el conill és un producte molt consumit en la restauració, per la qual cosa durant 2020 el sector ha patit una greu caiguda de la demanda que ha obligat els productors a reduir el nombre de conills produïts, reduint els seus ingressos. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*