La Unió demana a la Generalitat que es tinga en compte al personal agricultor i ramader professional dins el pla prioritari de vacunació contra la Covid-19

Post també disponible en: Castellano

La Unió de Llauradors i Ramaders ha demanat a la Generalitat que es tinga en compte a les persones professionals agricultores i ramaderes dins del pla de vacunació prioritari contra la pandèmia de la Covid-19 i si pot ser en la segona etapa.

En un escrit remès pel secretari general de l’Unió, Carles Peris, a la consellera d’Agricultura, Mireia Mollà, s’indica que els professionals agraris estan inclosos dins el grup de les persones amb treballs essencials i per això s’han de contemplar també dins el pla prioritari de vacunació en la segona fase i planificar així adequadament la mateixa en el sector agrari.

S’insta així al fet que des de la Conselleria d’Agricultura s’impulsen les gestions necessàries perquè les autoritats sanitàries competents en tots els nivells contemplen a l’col·lectiu agrari professional com a grup de població prioritari en la vacunació contra la Covid-19.

La Generalitat hauria per tant, en el Ple de Consell Interterritorial de Sistema Nacional de Salut on participa activament des del vessant tècnic, proposar entre la priorització final de la vacunació a determinats grups de població com les professionals de l’agro, segons l’opinió de representants de la organització agrària. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*