L’Ajuntament de Requena elimina abocadors il·legals

Post també disponible en: Castellano

El consistori requenense ha hagut de emprendre un cop més serveis extraordinaris per poder retirar tant estris abandonats com runes en espais del municipi en què és il·legal dipositar aquest tipus d’escombraries.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’han posat en marxa diverses campanyes d’informació i conscienciació ciutadana sobre gestió de residus i en concret, dels estris o residus voluminosos.

Es recorda que la runa i estris o voluminosos, s’han de dur a l’Ecoparc, que es troba al polígon industrial del Romeral, en horari de dilluns a dissabte de 8 a 13 i de 16 a 19 hores.

Des del consistori es demana encaridament la col·laboració ciutadana en el rebuig d’aquests materials.

A més, des de l’Ajuntament s’ha incrementat el servei de recollida d’estris, el qual té un telèfon 24 hores (961.537.301) per incidències o avisos puntuals.
S’incideix també des del consistori, en què els residus voluminosos com mobles i estris, pneumàtics, restes de poda, aparells electrodomèstics o informàtics i qualsevol altre residu que no ha de tirar-se a l’contenidor ubicat a la via pública, ha de dipositar-se en l’ecoparc o punt net.

El dipòsit incontrolat de residus, ja sigui a la via pública o en qualsevol entorn natural, “té conseqüències negatives per al municipi: augmenta la contaminació, empitjora l’aspecte dels nostres carrers i del nostre entorn i provoca l’augment d’accions incíviques”.

Per tot això, aquesta pràctica comporta sancions. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*