La UPCCA de la Mancomunitat segueix prestant el seu servei via telemàtica i ofereix alguns consells per a les persones usuàries dels seus serveis

Post també disponible en: Castellano

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi informen que segueixen atenent als seus usuaris de manera telemàtica els dimarts i dijous, en horari de 9:00 a 14:30 hores, a través del telèfon 96.217 35 86 o per correu a upcmancomunidad@utiel.es. A més, s’ofereixen algunes recomanacions perquè aquelles persones que pateixin alguna conducta addictiva puguin viure la reclusió derivada de l’estat d’alarma d’una manera més senzilla.

“Si en aquests moments estaves en un programa de deshabituació psicològica a causa d’alguna conducta addictiva i l’Estat d’Alarma pel COVID-19 t’ha obligat a quedar-te a casa, pots seguir mantenint contacte amb la UPCCA els dimarts i dijous de 9: 00 a 14.30 h. a través del número de telèfon 96.217 35 86 o per correu electrònic a upcmancomunidad@utiel.es.

Alguns consells per suportar la situació:

Mantingues el contacte telefònic o on-line amb la UPCCA: 962173586 o upcmancomunidad@utiel.es
Marca’t un horari diari i intenta complir amb la rutina. Tingues també temps lliure per realitzar un oci saludable dins de casa.
Aprofita aquests moments per informar-te sobre la teva conducta addictiva.
Pren una dutxa o bany diari i vesteix-te; fa servir el pijama només per dormir.
Segueix una dieta equilibrada i prescindeix d’aliments processats. Menja fruita i verdura.
Fes exercici al menys durant mitja hora diària.
No tinguis substàncies tòxiques ni alcohol a casa.
Si apareix el desig de realitzar la teva conducta addictiva, du a terme tasques distractores com escoltar música, comunicar-te amb amics / es, llegir, cuinar, jugar en família, etc.

I no oblidis que, quan tot això passi, seràs més fort que a el principi “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*