La vicepresidenta Maria Josep Amigó visita l’adequació ambiental del riu Sellent a Càrcer

Post també disponible en: Castellano

El municipi de La Ribera Alta rep ajudes del Pla Reacciona 2020 de la Diputació per a la instal·lació d’autoconsum energètic i de certificacions energètiques en espais municipals

La vicepresidenta de la Diputació de València i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, ha visitat les actuacions mediambientals realitzades en el tram urbà del riu Sellent al seu pas per Càrcer, acompanyada per l’alcalde de la localitat, Josep Botella, i el regidor de Benestar Social, Javier Pla. 

Les actuacions s’han basat en una adequació forestal amb la plantació d’espècies autòctones com el baladre i limòmium per posar en valor el riu com un espai natural local. La zona va rebre una ajuda de recuperació d’espais degradats per part de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació, que ha ajudat en la millora de l’espai amb la creació d’una zona recreativa.

Per altra banda, la vicepresidenta Amigó s’ha interessat pels projectes subvencionats en el Pla Reacciona 2020, dels que Càrcer ha rebut una ajuda de 16.732 euros per a la instal·lació d’autoconsum energètic i una altra per a la certificació energètica d’edificis municipals. Maria Josep Amigó ha anunciat la pròxima convocatòria del Pla Reacciona 2021, “una estratègia per a l’adaptació, mitigació i l’educació ambiental per lluitar contra el canvi climàtic des dels ajuntaments”. 

Finalment la vicepresidenta Amigó ha felicitat la població de Càrcer per la recentment posada en marxa de la recollida porta a porta del fem.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*