LABORA concedeix a Utiel un taller d’ocupació sobre jardineria

LABORA concede a Utiel un taller de empleo sobre jardinería.
LABORA concede a Utiel un taller de empleo sobre jardinería.

Post també disponible en: Castellano

La Direcció General d’Ocupació i Formació aprovava ahir la resolució per la qual es concedeix a l’Ajuntament d’Utiel una subvenció de 232.054,80 € per a la realització del taller “Jardins d’Utiel” d’un any de duració

L’Ajuntament d’Utiel ha rebut una subvenció de 232.054,80 € de la Direcció General d’el Servei Valencià d’Ocupació i Formació – LABORA destinada a la realització de l’Taller d’Ocupació “Jardins d’Utiel” d’un any de duració.

En concret el taller es divideix en dos mòduls de 6 mesos al terme del l’alumne rebrà un certificat de professionalitat de nivell 2, en l’especialitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, i un altre de nivell 3 en jardineria i restauració de l’paisatge , respectivament.

El taller començarà abans que finalitzi l’any i suposarà la contractació de 10 alumnes / es, així com personal directiu i docent (1 director / a i 1 monitor / a).

Els principals objectius de l’taller seran millorar i conservar l’arbrat del municipi, dotar d’instal·lacions de reg a diferents zones, així com aplicar tractaments necessaris per al control de plagues, malalties i males herbes.

Requisits d’accés

El taller està dirigit a persones en situació d’atur de 25 anys o més.

Els aspirants han de tenir un nivell formatiu mínim de Graduat en ESO; Certificat de professionalitat de nivell 2 o nivell 1 de la mateixa família; Accés cicles Grau Mitjà; Accés a la Universitat per a majors de 25 i / o 45 anys; Competències clau de nivell 2 (matemàtiques, llengua castellana, anglès i valencià).

Inscripcions

Les sol·licituds d’inscripció per al taller d’ocupació “Jardins d’Utiel” es poden tramitar a través de el Servei Valencià d’Ocupació i Formació – LABORA (AutoSERVEF o Espai Labora Requena).

Per ampliar informació els interessats / des poden dirigir-se a la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi (C / Adarve, nº5 d’Utiel) o contactar al telèfon 96.217 35 86 o mitjançant el mail comunicacion@tierradelvino.es

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*