Els pilots bunyolenses Jesús Higón, Isaías Galarza i Vicente Galarza, campions d’Enduro i Enduro Infantil

Jesús Higón, Isaías Galarza y Vicente Galarza, campeones de Enduro y Enduro Infantil.
Jesús Higón, Isaías Galarza y Vicente Galarza, campeones de Enduro y Enduro Infantil.

Post també disponible en: Castellano

Aquest passat diumenge es va celebrar l’última prova de l’campionat d’Enduro i Enduro Infantil de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana (FMCV) de MotoDes, organitzat per aquesta Federació i pel Moto Club Xest.

Es van realitzar dos trams d’especials fantàstics i molt diferents, ja que un transcorria pel riu i l’altre era pura muntanya on devien de fer tres passades respectivament. Amb una assistència de gairebé cent pilots, ja que a l’ésser l’última prova es puntua doble i era molt important finalitzar el millor possible per aconseguir aquests punts.

Els pilots de Bunyol en les seues diferents categories van realitzar un magnífic treball per aconseguir uns bons resultats, començant pels petits a E 50: Óscar Ginés va finalitzar en tercera posició finalitzant el campionat en en segona posició de la classificació general; en la categoria d’E 65: Vicente Galarza va finalitzar en segona posició amb el que és el campió de 2019.

En categoria Júnior, Jesús Higón Villar també va finalitzar en segona posició pel que igualment es va fer amb el campionat d’aquest 2019.

I per finalitzar en categoria Sènior C 2 T, Isaías Galarza va guanyar aquesta dura prova alçant-se com a campió en aquest 2019.

Enhorabona a tots els campions i per descomptat als més petits Óscar i Vicente que són el fruit del nostre motociclisme. Informa, Elio Zanón.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*