L’actriu valenciana Lola Moltó amadrina la primera sessió del cicle Viure de Cinema de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

La primera sessió del cicle Viure de Cinema de Buñol, que s’ha celebrat en la vesprada d’aquest passat dijous, ha comptat amb la presència de l’actriu valenciana, Lola Moltó, l’entranyable Dora en la sèrie de la televisió autonòmica “L’Alqueria Blanca”, qui ha tingut unes boniques paraules per a Bunyol i per a aquest cicle, en el qual ja ha col·laborat en alguna altra ocasió. Han assistit a l’acte l’alcaldesas de Bunyol, Juncal Carrascosa, i el regidor de Cultura, Juan Luis Pallás.

L’arrancada d’aquest arrelat festival s’ha realitzat en el Teatre Montecarlo amb la pel·lícula amb 8 nominacions i 2 Goyas, de la directora espanyola, Icíar Bollaín, “Les Noces de Rosa”.

A “Les Noces de Rosa”, li seguirà la pel·lícula “Una altra ronda”, dirigida per Thomas Vinterberg, a partir d’un guió de Vinterberg i Tobias Lindholm i protagonitzada per Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang i Lars Ranthe.

Aquesta pel·lícula danesa narra les vivències de quatre professors d’institut que s’embarquen en un experiment sociològic en el qual cadascun d’ells haurà de mantindre la taxa d’alcohol en el seu cos al mateix nivell, durant la seua vida diària, intentant demostrar d’aqueixa manera que poden millorar en tots els aspectes de la seua vida.

“El guió és meravellosament imprevisible, tan erràtic com les decisions d’un borratxo. Oscil·la entre tons i gèneres –de la comèdia pura, inclòs el slapstick, al drama més tremebundo, però sense seguir cap dels esquemes clàssics de la ficció sinó més aviat els de les melopeas i les pitjors ressaques de l’endemà”. 

“Pot veure’s com l’entretinguda i rocambolesca aventura de quatre companys encara que no escatima a presentar les inevitables conseqüències de l’alcoholisme, brinda un final tan inesperat com cinematogràficament excitant. Vinterberg vol fer-nos celebrar la vida –i l’amistat– i amb aqueix inspirat final tan pròxim a la mort aconsegueix que ho fem com en les millors borratxeres. Però aquesta, a més, no deixa ressaca” segons Andrea G. Bermejo, de Cinemanía.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*