Se suspén la Fira i Festes d’Utiel 2021

Post també disponible en: Castellano

Les celebracions d’esdeveniments multitudinaris es consideren inviables davant un escenari incert que dependrà de l’evolució de la COVID.
La decisió es fa extensiva a totes les festes del municipi i esdeveniments amb concentració de persones.

Ahir l’Ajuntament d’Utiel, reunit amb la Comissió Sectorial de Festejos, i amb l’acord de la majoria dels seus membres, decidia suspendre la Fira i Festes d’Utiel 2021 davant les dificultats que de nou enguany es tornen a plantejar a l’hora d’organitzar esdeveniments multitudinaris a causa de la pandèmia.
La decisió s’ha adoptat per a evitar concentracions i aglomeracions que puguen derivar en un repunt de contagis tenint en compte que la vacunació de tota la població no s’haurà completat al setembre i la immunitat col·lectiva encara no serà una realitat.
Aquest acord de suspensió de la Fira i Festes a Utiel es fa extensiu a totes les festes del municipi, així com a aquells esdeveniments o activitats que pogueren celebrar-se en la via pública i suposen la concentració de persones
L’objectiu principal és garantir la salut i la seguretat de la ciutadania en un moment en el qual, malgrat la baixa incidència del virus, la celebració d’aquesta mena d’esdeveniments podria comportar greus riscos.
L’Ajuntament d’Utiel i els diferents representants d’entitats festives del municipi tornen a coincidir que, malgrat la tristesa que suposa tornar a posposar les festes, la decisió més coherent i responsable, és suspendre els festejos per a salvaguardar la salut i seguretat de tota la població.
El consistori utielano vol traslladar un missatge d’ànim i força a tota la ciutadania esperant que l’evolució de la pandèmia en els pròxims mesos siga favorable i permeta tornar a poc a poc a la normalitat en la programació d’actes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*