L’actuació de l’Ateneu Musical de Cullera, «L’Artística» de Bunyol i la Unió Musical de Llíria tanquen el cicle “A tres bandes”

La banda de La Unió Musical de Llíria durante su interpretación.
La banda de La Unió Musical de Llíria durante su interpretación.

Post també disponible en: Castellano

La localitat de Llíria va tornar a oferir ha estat l’encarregada d’acollir l’últim dels concerts del cicle “A tres bandes”, organitzat per les dues formacions musicals de les localitats de Bunyol, Cullera Llíria.

La banda de «La Artística» de Buñol en el escenario de Llíria.
La banda de «L’Artística» de Bunyol a l’escenari de Llíria.

Aquest últim concert va estar protagonitzat per La Unió Musical de Llíria, dirigida per Pablo Marquès, per «L’Artística» de Bunyol, sota la batuta de Mario Ortuño; i per l’Ateneu Musical de Cullera, amb la direcció de Ferrer Ferran, qui van oferir la seva música al teatre de la Unió.

Actuación de la banda de El Ateneo de Cullera.
Actuació de la banda de L’Ateneu de Cullera.

Aquest concert va servir de cloenda oficial al cicle “A tres bandes” impulsat per l’Associació Musical Bunyol-Cullera-Llíria, que també integren «La Primitiva» de Llíria, Santa Cecília de Cullera i «L’Harmònica» de Bunyol. L’acte va comptar amb la presència dels alcaldes i alcaldessa dels seus respectius municipis, el de Llíria, Manolo Civera; la de Bunyol, Jonquera Carrascosa; i el de Cullera i també diputat provincial de Bandes de Música, Jordi Major.

Alcaldes y alcaldesas presentes en el concierto.
Alcaldes i alcaldesses presents en el concert.

L’Associació Musical Bunyol-Cullera-Llíria, que reuneix aquestes sis prestigioses bandes valencianes, es va constituir el 2017 i aquest mateix any va iniciar a Cullera una gira de sis concerts en les tres localitats. El seu objectiu és promoure grans activitats musicals, com la banda jove de l’associació, composta per músics menors de 25 anys de les sis societats, que van realitzar una gira per Holanda al juliol de 2017. I ja estan preparant nous projectes que potenciïn el gran valor de la música de banda a la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*