Repartiment de punts (0-0) al Beltrán Báguena que manté el CD Bunyol líder i al SC Requena segon

Reparto de puntos entre el CD Buñol y el SC Requena.
Reparto de puntos entre el CD Buñol y el SC Requena.

Post també disponible en: Castellano

Repartiment de punts amb absència de gols entre el Club Esportiu Bunyol i el Requena aquest diumenge en un Beltrán Báguena que ha comptat amb una de les millors entrades de les registrades fins a la data aquesta temporada.

Un interessant duel entre el primer classificat, el CD Bunyol; i el segon, el SC Requena, que no obstant això després del repartiment de punts no altera l’actual situació; tot i que el Utiel els segueix de prop a tots dos com a tercer classificat.

Els blancs han tingut un major domini del partit, especialment a la segona meitat; tot i que les ocasions de gol, que no han estat moltes, han estat més clares en la primera. El Requena, per la seva banda, amb prou feines ha vist la porteria del porter local buñolense, que ha tingut molt poca feina.

Repartiment per tant de punts en un partit qualificat per les autoritats policials d’alt risc, d’aquí l’elevada presència policial, encara que no s’ha registrat cap incident i ha imperat en tot moment l’esportivitat entre les dues aficions que, tot i que veïnes, mantenen una gran rivalitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*