L’adquisició del Cinema Astoria de Requena “provoca l’abandó del Teatre Principal i del Teatre García Berlanga”, segons els populars

Post també disponible en: Castellano

“L’equip de govern centra les seues inversions en l’adquisició del Cinema Astoria, de Requena, mentre els teatres Principal i García Berlanga es deterioren sense tindre inversions importants”, han assegurat fonts dels populars de la localitat.

“L’equip de govern, en el seu afany de recuperar el Cinema Astoria, deixa en l’abandó els dos teatres del nostre municipi”, afirmen des del Partit Popular de Requena. “El teatre Principal, a només un any per a les eleccions municipals -afigen- veu com no s’ha complit res del que es prometia en el programa electoral socialista. Ni butaques noves, ni aires condicionats, absolutament gens destacat en el teatre requenense de més de 75 anys”. Molt prometien “per a aquest teatre des del Partit Socialista, però una vegada aconseguida la majoria absoluta en el govern res queda d’aqueixes promeses”, diuen les fonts.

Per part seua, el teatre Garcia Berlanga, encara que la seua última reforma siga de 2007, “veu també una deterioració de falta de manteniment, principalment en humitats i l’alçament del paper decoratiu que posseeix.

Per al Partit Popular és “imprescindible que les nostres instal·lacions municipals compten amb un bon manteniment”, expliquen des del primer partit de l’oposició en el consistori requenense. “No podem -agreguen- tornar a veure com es posa en perill la vida dels seus usuaris, com va passar per culpa de la falta de manteniment per part de l’ajuntament en la Fonda del Vi. No es pot invertir en el que no es té, per a abandonar el que tenim”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*