L’Agència Antifrau sanciona a l’Ajuntament de Sant Antoni per falta de transparència

Post també disponible en: Castellano

“La manca de transparència de l’actual govern municipal i les reiterades negatives de donar informació sobre les decisions executades i expedients aprovats ha motivat la intervenció del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana. El qual ha determinat acudir a l’Agència de Prevenció i Lluita contra el frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana per a reclamar i sancionar, si així ho estima, la manca de col·laboració de l’actual equip de govern que impedeix amb la seva actuació una correcta i transparent acció municipal “, tal com han informat des de la Plataforma-GuanyemSAB- Compromís.

“Des de l’inici de la legislatura el grup municipal Plataforma-GuanyemSAB-Compromís” s’ha vist abocat a haver de reclamar, davant organismes superiors, aquesta col·laboració. Negatives del consistori que perjudiquen tant la tasca plenària com l’avanç de les millores per a la localitat. Aquestes reiterades denúncies van ser estimades pel Consell de Transparència qui en diverses ocasions va instar l’ajuntament a col·laborar amb els grups municipals “.

No obstant això el mateix Consell de Transparència “a la vista que és una pràctica reiterada de l’Ajuntament de Sant Antoni obstaculitzar la tasca de l’oposició municipal insta l’Agència de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció de la Comunitat Valenciana a intervenir imposant una sanció davant aquesta actitud irregular si així ho estima “, han afegit.

Plataforma-GuanyemSAB-Compromís demana “una major transparència i accés a la informació: Una gestió transparent és una assegurança d’evolució. Millora la nostra qualitat de vida i la convivència de la nostra gent. Per això continuarem reclamant veracitat i transparència”, han finalitzat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*