L’agrupació local de PSOE aplaudeix l’ajuda de més de 160.000 euros impulsada per Hisenda de l’Ajuntament de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Tal com han informat fonts de l’agrupació local de el Partit Socialista de Bunyol, “a la tarda d’aquest dimarts, 28 d’abril, es reunien els membres de l’executiva de l’PSPV-PSOE de Bunyol a través d’una coneguda aplicació” on-line “per a realitzar la reunió. Durant la reunió se’ns va informar, entre altres coses, de el Pla d’ajudes Municipals per pal·liar la crisi de l’Covid19. Destacar els 160.000 euros destinats a aquests ajuts directes, que ens permetran donar un respir a les famílies més necessitades. Agrair al nostre grup municipal i a la resta de el govern de Bunyol, i especialment al nostre company regidor d’Hisenda, per la gestió per aconseguir una modificació pressupostària que permetrà que Bunyol sigui un dels primers pobles de la Comunitat Valenciana en posar en marxa aquestes ajudes “, com han destacat fonts de l’agrupació local.

“Des de l’Executiva de l’PSPV-PSOE han volgut a més” llançar un missatge de suport a totes les persones afectades per l’estat d’alarma a causa de l’Covid19 “, i també han informat de com sol·licitar” la primera línia d’ajuts extraordinaris:

1. Telefonar al 962503085.
2. Registraran les teues dades.
3. Te cridaran des de Servicis Socials per a dirte la documentació que hia que aportar segons els casos.
3. La documentació es fica per registre d’entrada de l’Ajuntament.
4. Hi haurà una comissió de valoració que ha de concedir les ajudes “.

“Amb el passos dels dies tant Juncal Carrascosa, Manuel Serra, Maria Vallès i Juan Luis Pallas aniran informant a la població de més mesures. Des de les executiva van sortir molt bones idees i propostes que esperem dur a terme el més ràpidament possible. Malgrat el confinament, seguim pell amb pell amb els bunyolers i ens toca fer pinya més si cap en aquesta emergència social a nivell mundial. els socialistes volem llançar un missatge de suport a totes les persones afectades per la crisi Covid19 i estem segurs que remuntarem i # todosaldrabien”, han finalitzat des de l’agrupació local socialista.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*