El Departament de Joventut de Requena llança un concurs de dibuix Online

Post també disponible en: Castellano

Consistix a plasmar en paper aquells llocs favorits de les nostres llars. Es pot participar remetent les obres a través del mail i xarxes socials del Departament de Joventut de Requena des del 28 d’abril al 8 de maig

El Departament de Joventut de Requena ha llançat un nou repte a través del seu programa d’oci virtual, que està portant acabe des de l’inici del confinament.

En esta ocasió, i aprofitant que esta setmana s’ha celebrat el Dia Mundial del Disseny Gràfic, volen animar a tots els jóvens del municipi a a realitzar un dibuix de l’Interior de les seues cases, plasmant eixe raconet preferit de la llar que genera emocions positives i compartir-ho amb els altres a manera d’obra pictòrica.

Es pot participar enviant els dibuixos triats des del 28 d’abril al 8 de maig.

Una vegada finalitzats, han d’enviar-se amb autor/a, edat i barri a juventud\@requena.es o per missatge privat en xarxes socials.

Estan permeses totes les tècniques i estils, i la dimensió de l’obra ha de ser A4.

Encara que el repte està llançat en un principi des del Departament de Joventut, s’ha assenyalat que també estan permeses totes les edats, des dels més menuts de la casa fins als més majors.

Finalment, des del departament han comunicat que amb tots els dibuixos, i junt la resta de reptes que s’han realitzat estes setmanes arrere, tenen l’objectiu de Construir l’àlbum de quarantena de Requena perquè, d’esta manera, no se’ns oblide esta etapa de la nostra vida que estem travessant tots junts.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*