L’Ajuntament d’Alborache aprova la seua relació de llocs de treball

Una imagen de la casa consistorial de Alborache.
Una imagen de la casa consistorial de Alborache.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Alborache ha realitzat l’aprovació inicial de la seva relació de llocs de treball en el seu últim ple extraordinari, després d’haver seguit tots els tràmits administratius reglamentaris.

La relació de llocs de treball, o RLT, és el resultat de l’anàlisi i valoració tècnics dels llocs de treball de l’Administració Local i la reordenació de les funcions i retribucions de la plantilla, seguint la normativa vigent i atenent als recursos de personal i també pressupostaris. Després d’aquesta aprovació inicial els i les treballadors actuals disposaran d’un període d’estudi i presentació d’al·legacions per aprovar definitivament la RLT.

La relació de llocs de treball és un instrument d’organització administrativa, una eina per al consistori que recull, entre d’altra informació, la categoria, nivell, situació laboral i funcions dels llocs de treball públics, sempre complint amb la normativa que s’aplica als llocs de treball en les administracions públiques.

Aquest document garanteix que els i les treballadores de l’Ajuntament d’Alborache tenen reconeguts els seus drets laborals i salarials. A més, estableix les bases perquè no es cometin irregularitats en el futur que puguin afectar el bon exercici de l’servei públic de l’administració local.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, destaca la importància d’haver aprovat la RLT: “a partir d’ara l’Ajuntament disposa d’una eina per organitzar i gestionar la plantilla de forma completament transparent, ja que tant les funcions com les retribucions dels llocs de treball atenen a criteris tècnics objectius que estan regulats. Aquesta Corporació segueix apostant per una gestió ordenada i transparent que no atén arbitrarietats, sempre en benefici del nostre municipi “.

En el ple extraordinari s’ha aprovat també el conveni de col·laboració amb l’Escola de Futbol UD Mancomunitat La Foia i el conveni de col·laboració econòmica amb la Societat Instructiva Musical La Primitiva d’Alborache.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*