L’Ajuntament d’Alboraig exigeix que el Centre de Salut es mantinga obert aquest estiu

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament ha sigut informat que el Centre Auxiliar de Salut d’Alborache estarà tancat durant les vacances del facultatiu.

L’Ajuntament d’Alboraig exigeix a la direcció del Departament de Salut de Manises que el Centre Auxiliar de Salut estiga obert durant tot el període estival, per a garantir l’atenció sanitària en el municipi, després d’haver rebut la comunicació que tanca per vacances del facultatiu.
L’Ajuntament denuncia que aquesta situació és el resultat d’una mala gestió de personal no sols en els centres de salut, sinó també en tots els serveis de l’àrea, que es troba en estat permanent de serveis mínims, sense cobrir baixes ni vacances i incomplint els ràtios per pacient, per la qual cosa exigeix a la Gerència que es dote al centre local, i també a l’Hospital de Manises, del personal sanitari necessari per a atendre les necessitats de la població.
Amb la seua actuació, el Departament de Salut de Manises posa en perill la situació sanitària de la ciutadania, especialment en els mesos de major afluència d’estiuejants i familiars. Des del govern local es responsabilitza a la gestió privada de les conseqüències tan negatives que patirien els veïns i veïnes d’Alborache pel tancament, sense tindre accés a l’atenció sanitària de qualitat que mereixen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*