L’Ajuntament de Benaguasil adjudica les obres del Espai de la Dona

Post també disponible en: Castellano

El projecte s’ha dissenyat tenint en compte les necessitats i suggeriments realitzats per les associacions de dones Mestresses de casa i Consumidors Tyrius i Unió de Dones de Benaguasil.

El Espai de la Dona també comptarà amb un Punt Violeta. 

L’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, ha signat l’adjudicació del contracte de les obres d’execució del Espai de la Dóna, un espai de reunió pensat i coordinat per les dues entitats de dones de Benaguasil, i també de formació i de prevenció en matèria associativa i d’igualtat a Benaguasil.

Les obres que es realitzaran contemplen a més de l’ampliació de despatxos, una sala multiusos per a realitzar xarrades, tallers, activitats formatives, i actes municipals, així com nous banys i la dotació de l’equipament necessari per a desenvolupar la seua activitat. 
Des de l’Ajuntament indiquen que “es realitzarà una rehabilitació completa del local que alberga les seus de les associacions de dones Mestresses de casa i Consumidors Tyrius i Va unir de Dons de Benaguasil perquè puguen gaudir d’un lloc en el qual reunir-se i en el qual organitzar i coordinar les diferents accions que desenvolupen al llarg de l’any”.
Les obres d’aquest projecte municipal donaran principi al maig i seran executades per una empresa local.

Així mateix les instal·lacions del Espai de la Dóna també comptaran amb un Punt Violeta per a atendre, informar i ajudar a víctimes de violència de gènere després d’adherir-se Benaguasil a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere. Un projecte impulsat per la Diputació de València amb l’objectiu d’aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*