L’Ajuntament de Benaguasil obri el termini de compra de bons per a impulsar el consum en el comerç local

Post també disponible en: Castellano

El bo comercial deixarà un impacte econòmic de 96.000€ en la localitat.

Amb aquesta campanya l’Ajuntament persegueix promoure la reactivació econòmica del teixit comercial i el consum en el comerç local potenciant així la seua activitat, així com generar un estalvi en els consumidors que podran obtindre importants descomptes en les seues compres.

L’Ajuntament ha activat la campanya “Bono comercial” que ofereix descomptes a la ciutadania per a comprar en els comerços locals, i que tindrà un impacte molt positiu en l’economia local. 
Des de hui 6 de juny la ciutadania pot comprar bons comercials dels quals només pagarà el 50% de l’import, ja que l’altra meitat està subvencionada per l’Ajuntament. 
Patricia Merenciano, regidora de l’àrea, ha ressaltat la importància de posar en marxa aquesta campanya que suposa un revulsiu per als comerciants que augmentaran les vendes, i per als consumidors que es beneficiaran de la possibilitat d’adquirir una àmplia gamma de productes amb descomptes en molts establiments.
Els bons poden adquirir-se via en línia a través de la pàgina web www.bonocomercialbenaguasil.es
Els consumidors poden comprar un import total màxim de 100 euros i adquirir bons per valor de 10, 20, 50 i 100 euros, que podran canviar-se en una única compra, fins al 5 de juliol o fins a esgotar existències.
Entre els locals adherits es troben botigues de roba, decoració, òptiques, perruqueries, botigues d’electrodomèstics, joieries, centres estètics, merceries, floristeries, fruiteries, clíniques dentals, botigues d’informàtica, fotografia, tallers mecànics, etc.
Patricia ha animat als veïns a “comprar bons i beneficiar-se d’importants descomptes” i ha anunciat que “les persones majors que puguen tindre alguna dificultat per a realitzar el tràmit en línia, poden passar per l’Ajuntament per a rebre ajuda”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*