La SocialMusik Orquestra posarà sobre el faristol ‘La gran partita’, de Mozart, aquest dissabte en el Palau de la Música

Post també disponible en: Castellano

La SocialMusik Orquestra, dirigida per Jan Milosz Zarzycki, posa sobre el faristol l’obra “La gran partita” Serenata núm. 10 per a vents en Sib M, K. 361 de Wolfang Amadeus Mozart, aquest dissabte, 10 de juny, a les 19,30 hores, en el Palau de la Música.

La Serenata núm. 10 per a vents en Si Bemoll Major, K. 361/370A, coneguda com «La gran partita», és una serenata de Wolfgang Amadeus Mozart, composta probablement en 1781 o 1782. La composició està escrita per a dos oboés, dos clarinets, dos corni di bassetto, dos fagots, quatre trompes i contrabaix.

Les serenates i divertimentos per a instruments de vent de Mozart són considerades, a vegades, com a obres menors. Res més allunyat de la veritat. L’aspecte desenfadat d’algunes d’elles amaga considerables refinaments i admirables subtileses. Són, en suma, una de les vies més accesibes a la profunda saviesa del geni de Salzburg.

La SocialMusik Orquestra està composta per:

  • Pedro Vicente, Maria Dolores Enguidanos. Clarinets
  • Vicente Llimera, Reyes Perelló. Oboés
  • Santiago Pérez, Daniel Bellovi. Cornos di basseto
  • Miguel Puchol, Jesus Viezma. Fagots
  • Juan José LLimera, Miguel Jorge, Carmelo Romaguera, Batiste Bernat. Trompes
  • Elena García. Contrabaix

Jan Milosz Zarzycki-Director

Director general i artístic de la Filharmònica de Cambra. Witold Lutosławski en Łomża, professor de la Universitat de Música Fryderyk Chopin de Varsòvia, finalista i llorejat de concursos internacionals de música a Itàlia, Espanya i Hongria.

En 1994 es va graduar amb honors en la classe de direcció de Marek Pijarowski en Wrocław. Va completar els seus estudis de direcció a Viena i Berlín, on va tindre l’oportunitat d’aprendre l’art de la direcció de mestres de la batuta com: Seiji Ozawa, Kurt Masur, Claudio Abbado. També és graduat del departament instrumental de l’Acadèmia de Música de Katowice (1990), com a violinista ha guanyat nombrosos concursos de música. També va completar Estudis de Postgrau en Gestió per a Creadors, Artistes i Animadors Culturals en la Facultat de Gestió de la Universitat de Varsòvia.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*