Marciano Gómez anuncia la creació d’un grup de treball per a garantir la qualitat assistencial a l’Hospital de Manises

Post també disponible en: Castellano

El conseller de Sanitat afirma que el canvi a gestió directa de l’Hospital de Manises “es realitzarà de manera ordenada”

Esta setmana es reunix per primera vegada el grup de treball per a iniciar ja la planificació del personal de cara a l’estiu que ve

Sanitat treballa en un marc normatiu per a unificar i homogeneïtzar els règims jurídics del personal de tota la sanitat pública

El conseller de Sanitat, Marciano Gómez, ha anunciat, durant la seua visita a l’Hospital de Manises, “la posada en marxa d’un grup de treball que garantisca la qualitat assistencial que reben els pacients d’este departament de salut”.

El conseller ha mantingut una reunió amb la comissionada de la Conselleria de Sanitat en el Departament de Salut de Manises, Beatriz Gómez; el gerent, Ricardo Trujillo, i la resta de l’equip directiu i professionals, als quals els ha informat sobre la integració d’este departament de salut en el sistema de salut públic.

El pròxim 7 de maig finalitza el contracte de la concessió que gestiona l’Hospital de Manises, per la qual cosa a partir d’eixa data el centre hospitalari passarà a ser gestionat de manera directa per la Conselleria de Sanitat i s’integrarà en la xarxa del Sistema Públic Sanitari.

Este procés de transició “es durà a terme de manera ordenada, tranquil·la i sense incidències, per a no repercutir en la prestació assistencial que reben els ciutadans d’este departament de salut”, ha manifestat Marciano Gómez.

A més, el conseller ha anunciat que esta setmana “es reunirà per primera vegada un grup de treball per a començar ja a preveure la planificació del personal de cara a l’estiu que ve”. “D’esta manera, anticipem el Pla de reforç d’estiu amb la finalitat de garantir una atenció sanitària adequada durant el període estival”, ha continuat.

Segons ha recalcat Marciano Gómez, “el que pretenem és anticipar-nos i prendre les decisions de manera ordenada perquè el procés de canvi de gestió es realitze de forma rigorosa, sense que repercutisca en l’atenció sanitària. I per a fer-ho, comptem amb la col·laboració de l’empresa i l’exercici impecable dels professionals”, ha indicat el conseller.

Marc normatiu per a homogeneïtzar el personal

Quant al personal del Departament de Salut de Manises, una vegada canvie a gestió directa, els treballadors passaran a integrar-se en la xarxa pública sanitària.

En este sentit, el conseller de Sanitat ha traslladat un missatge de tranquil·litat al personal i ha recordat que la Conselleria de Sanitat està treballant en “l’elaboració d’un nou marc normatiu amb la finalitat d’unificar i homogeneïtzar els règims jurídics de tot el personal”.

D’esta manera, l’objectiu és que els professionals dels departaments de salut que passaran a gestió directa, Dénia i Manises, i que seran subrogats, compten amb el mateix règim jurídic que la resta de personal de la sanitat pública.

Marciano Gómez ha assenyalat que tots els professionals de la sanitat pública tenen dret a les mateixes condicions, ja que “tots són iguals, no hi ha treballadors de primera o de segona. Per tant, a través del nou marc normatiu s’equipararà el règim jurídic de tot el personal”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*