L’Ajuntament de Bunyol, a través de la seua societat municipal Buinsa, convoca dos línies d’ajudes per a autònoms i microempreses del municipi

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Bunyol, es proposa ajudar a autònoms i microempreses de Buñol afectades per la crisi del Covid 19, per a això ha convocat dos línies d’ajuda a través de la seua societat municipal, BUINSA

L’alcaldessa de Bunyol i responsable de l’àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Bunyol, Juncal Carrascosa, ha informat de la celebració en el dia d’ahir d’una segona Reunió Pacte Local per Covid19. En aquesta reunió van estar presents tots els partits polítics del plenari, els sindicats, Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, així com BUINSA i altres entitats socials de la localitat.

L’objectiu d’aquesta reunió era posar de manifest les bases de la convocatòria d’ajudes que ja poden sol·licitar-se a través d’BUINSA i que compten amb un pressupost de 110.000 euros per a autònoms i microempreses de la localitat. Establir mesures pal·liatives per millorar l’actual situació per la qual estan travessant nombrosos empresaris de Bunyol és el gran objectiu de l’equip de govern. A més, un altre propòsit era acordar mesures pal·liatives segons les propostes que havien format els integrants d’aquesta reunió.

Aquests ajuts són extretes de fons íntegres municipals i les condicions de les mateixes han estat acordades amb l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol. Per facilitar els tràmits BUINSA és l’encarregada de recollir les sol·licituds i gestionar aquestes ajudes.

Juncal Carrascosa recorda que aquesta és la segona línia d’ajuts, la primera tramitada a través de Serveis Socials i destinada a les famílies en situació d’emergència. Per a elles es va establir una quantitat de 50.000 €, ampliable si fóra necessari. També recorda que aquestes ajudes continuen obertes.

Però referent als ajuts a autònoms i comerciants s’ha establert que siguen compatibles amb les primeres de l’Ajuntament i amb les que faça el Ministeri. “Estem treballant de forma incansable per donar suport a un teixit empresarial de comerç i serveis molt necessari en la nostra localitat i que està patint directament els danys d’aquesta crisi nombrosos danys col·laterals en el municipi”, assenyala Carrascosa.

La primer edil reconeix que aquesta situació és molt complicada i que estan treballant braç a braç amb l’associació de comerciants per a altres campanyes que puguen necessitar. “Anime que tots els autònoms i microempreses entren a les webs de BUINSA i Ajuntament de Bunyol per a conèixer aquestes ajudes i els seus requisits. És una segona fase d’ajudes, que han estat molt consensuades amb tots els agents socials. Aglutina la majoria d’aquest sector tan perjudicat “, finalitza Juncal Carrascosa.

Des de la Federació de Municipis i Províncies els ha semblat que les bases d’aquestes mesures són molt positives i fins i tot diuen poder-se adaptar a altres municipis.

Enllaç d’informació de les ajudes:

1.- Ajudes a autònoms i microempreses que han suspés la seua activitat.

2.- Ajudes a autònoms i microempreses que NO han suspés la seua activitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*