L’Ajuntament de Bunyol i la Diputació de València s’uneixen per a promocionar el potencial del municipi cap a un “turisme de proximitat”

Post també disponible en: Castellano

Bunyol serà present en fires i workshops, organitzats per la Diputació de València, promocionant tot el potencial turístic i cultural del municipi com La Tomatina, la Biennal de Música i el concert «Mà a mà», a més dels paratges, gastronomia i patrimoni amb el qual compta aquesta bella localitat d’interior. 

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, i María Vallés, regidora de Turisme i van mantindre fa uns dies una reunió de treball amb el diputat de Turisme i Bandes de Música de la Diputació de València, Jordi Mayor, amb l’objectiu de crear sinergies col·laboratives entre totes dues institucions.
Vallés va confirmar que durant la reunió es va acordar que la Diputació continuarà contribuint a la difusió i promoció de la Tomatina, Biennal de Música i Mà a mà de la localitat, que són els principals baluards culturals i festius de Bunyol. “La Diputació sempre ha estat i continua secundant totes les gestions que emprenem en matèria turística i cultural en aquest Ajuntament”, va manifestar satisfeta l’edil de Turisme del Consistori buñolense.
Dins de l’agenda de fires i congressos pròxims, Bunyol serà present, juntament amb el paraigua de la Diputació de València, a més de diferents workshops de treball, organitzades per la Corporació Provincial, i que mostraran “el nostre potencial turístic, servint d’aparador al turisme de proximitat, que és pel qual estem apostant en aquesta legislatura”, va finalitzar María Vallés.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*