L’Ajuntament de Bunyol informa de l’obertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure, terrasses en bars i restaurants i ampliació de l’horari comercial

Post també disponible en: Castellano

Des de hui i fins al 14 de març el Consell ha flexibilitzat les actuals mesures restrictives amb l’objectiu de continuar doblegant la corba d’incidència del virus en la nostra comunitat autònoma

L’Ajuntament de Bunyol informa de les noves mesures que des de hui entren en vigor en tota la Comunitat Valenciana respecte a l’horari nocturn, cinemes i teatres, horari comercial i reunions familiars, així com en instal·lacions esportives i bars i restaurants.

Des de hui 1 de març i fins al dia 14 el Consell va aprovar l’entrada en vigor de noves mesures per a fer front a la Covid19; la limitació de la circulació en horari nocturn continua estant a les 22h, restringint així la mobilitat; cinemes, teatres, museus i biblioteques aforament màxim del 50%, amb el públic assegut, i no es permeten les consumicions; aforament de comerços al 50%, l’horari dels no essencials s’amplia fins a les 20h; i màxim de 4 persones en reunions socials o familiars. En llocs de culte aforament del 50%. 

A més, l’Ajuntament de Buñol informa que es reobrin les instal·lacions esportives a l’aire lliure, la màscara continua sent obligatòria en l’exercici si no es pot mantindre la distància de seguretat. Els gimnasos romanen tancats; els parcs i jardins estan oberts des de les 6h fins a les 22h. Les activitats grupals sense públic i en grups de màxim 4 persones. Segueix sense estar permés l’ús de vestuaris i dutxes.

Finalment, quant a bars i restaurants, poden obrir les terrasses fins a les 18h amb el 75% del seu aforament, taules separades per 1,5m entre elles amb un màxim de 4 persones. L’interior d’aquests locals estarà tancat, excepte per a fer ús dels banys. El consum en barra, fumar, els jocs d’atzar o les activitats de ball segueixen prohibits.

Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol, anima a eixir i gaudir de llargs passejos en els nostres paratges naturals, a fer ús de les terrasses dels bars i restaurants de manera responsable i a fer esport a l’aire lliure, “però hem de continuar extremant totes la mesures de distància i de contacte social per a continuar millorant la incidència del virus en el nostre municipi cada setmana”, finalitza.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*