L’Ajuntament de Bunyol no permet la celebració de les fogueres de Sant Antón i sancionarà qui les realitzen

Post també disponible en: Castellano

Rafa Pérez, tinent d’alcalde i regidor responsable tant de Cultura Popular com de Patrimoni, fa una crida a la poblaciórecordant que les Fogueres de Sant Antón, tan típiques en aquestes dates, no estan permeses. Es sancionarà a tots els que organitzen alguna.

L’objectiu principal, assegura el regidor delegat d’aquestes àrees en el govern municipal de Bunyol, és evitar l’expansió de virus entre la població. La situació particular de la localitat és extremadament greu per això es demana que no s’organitzin aquest tipus de festejos en què puguen congregar-colles, joves o diverses famílies en un espai petit, encara que sigui a l’aire lliure.
“Com ja vam fer en les nostres festes d’estiu recordant a la ciutadania que no s’anaven a realitzar i que foren sensats i conscients per evitar que grups de gent es congregueren en espais reduïts, ara tornem a cridar a la prudència, ja que tenim xifres molt pitjors que a l’inici de la pandèmia a Bunyol”, assenyala Pérez.
L’edil de l’Ajuntament de Buñol recorda que la Policia Local sancionarà a tots els que vegen que s’organitzen a la calçada o en qualsevol altre lloc una foguera.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*