L’Ajuntament de Bunyol no realitzarà la seua Escola Popular Infantil aquest estiu

Post també disponible en: Castellano

Carles Xerri, regidor d’Educació i Benestar Social bunyolense, confirma que després d’estar treballant amb els tècnics municipals els protocols sanitaris i de seguretat s’ha arribat a la conclusió de la complexitat de dur a terme de forma estricta tots els formularis d’actuació

El consistori de Bunyol, a través de la regidoria d’Educació i Benestar Social, informa que l’EPI finalment no es realitzarà aquest estiu. Des de la regidoria han informat que tot i haver estat estudiant tots els supòsits i avaluant tots els protocols sanitaris i de seguretat, s’ha pres finalment la decisió de no obrir l’escola d’estiu.

Segons informa l’edil, Carles Xerri: “hem estat treballant juntament amb els tècnics municipals els protocols sanitaris i de seguretat i hem arribat a la conclusió de la complexitat de dur a terme de forma estricta tots els protocols, a el mateix temps que s’ha valorat la dificultat de realitzar les activitats habituals donades les normes de separació de personal de al menys dos metres de distància, l’obligatorietat de l’ús de mascaretes o utilització d’aules “.

Continua dient el regidor Xerri: “Amb tots aquests elements hem preferit no córrer el risc i apostar per la prudència pel que fa a la responsabilitat que suposa portar tot això endavant amb les garanties adequades. A més l’activitat presencial educativa porta suspesa des de març i malgrat la millora en les dades d’evolució de la pandèmia, des de l’administració autonòmica mai s’ha plantejat reprendre-la i ni tan sols hui sabem exactament en quines condicions va a començar el proper curs, per la que hagen de ser els ajuntaments els que assumisca la tornada a l’activitat presencial de la població infantil i les seues famílies, ens sembla precipitat”.

Finalment l’edil de l’Ajuntament de Bunyol ha lamentat que l’EPI aquest any no es vaga a obrir, per la qual cosa demana comprensió a les famílies que desitjaven utilitzar aquest servei i que l’EPI 2021 s’intentarà obrir amb més places de les actuals.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*