L’Escola de Música i Dansa Luis Ayllón de «L’Artística» de Bunyol prepara el nou curs 2020-2021

Post també disponible en: Castellano

Després d’uns mesos en què la Societat Musical L’Artística de Buñol, igual que la resta de societats musicals, ha hagut de cancel·lar i modificar la seua activitat per a adaptar-se a la situació, l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” ja prepara el nou curs amb tota la il·lusió d’un nou cicle, després d’un tancament de curs 2019-2020 atípic, sense poder disfrutar de les audicions finals ni del tradicional sopar de germandat que compartixen professors, alumnes i famílies.

La direcció de l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” ha dedicat dos dies a la presentació del nou curs 2020-2021, dividint a les famílies d’alumnes per a garantir un aforament limitat en estes reunions. Mario Ortuño Gelardo, director de l’Escola, va donar a conéixer les famílies les mesures d’higiene i seguretat adoptades per a la volta a les classes presencials, que garantiran un correcte desenrotllament sense riscos paa alumnes i professors. A més d’estes mesures, es van donar a conéixer les novetats per al nou curs, que inclouen la incorporació de personal administratiu, la implantació de nous sistemes de gestió i comunicació amb els pares, la implantació de noves tecnologies a nivell administratiu i pedagògic, ampliació d’hores lectives i implantació de noves assignatures, així com l’atenció personalitzada. Estes millores comporten una important inversió, tant a nivell de personal com a nivell de material i equipament, a fi que l’Escola de Música i Dansa “Luis Ayllón” continue sent un referent per a la resta d’escoles de música de la Comunitat Valenciana.

Des de l’Escola estan molt satisfets amb l’assistència a estes presentacions i amb l’acollida a les millores implantades. Aquelles persones interessades que no hagen pogut assistir, poden informar-se través del correu electrònic escuelaluisayllon@gmail.com o el telèfon 962500250. El període de matriculació per al curs 2020-2021 va començar el passat 15 de juny i finalitzarà el pròxim 24 de juliol.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*