Detenen la parella del discapacitat desaparegut al trobar el seu cadàver enterrat al terme municipal de Godelleta

Post també disponible en: Castellano

Agents de la Policia Nacional han detingut la parella de l’discapacitat el cadàver del qual ha aparegut enterrat al terme municipal de Godelleta, tal com ha transcendit aquest dimecres.

Isaac G. T., de 45 anys d’edat, amb mobilitat reduïda i Policia Local a Catarroja, portava diversos mesos desaparegut i el seu cadàver ha estat trobat en una parcel·la propietat de la dona detinguda, pròxima a la carretera CV-424 al terme municipal de Godelleta amb signes de violència, per la qual cosa s’ha obert una investigació policial i s’ha decretat el secret de sumari.

Segons ha transcendit, la desaparició d’Isaac G. T., que era gran dependent a causa d’una malaltia degenerativa que patia, es va produir l’1 de desembre de l’any passat, i encara que inicialment es va estudiar la possibilitat d’un suïcidi pel missatge deixat des del seu mòbil en el de la detinguda, ara sembla haver-se descartat aquesta possibilitat i la Policia Nacional ha detingut aquest dimarts a la tarda a la dona com a principal sospitosa d’un presumpte crim.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*