L’Ajuntament de Bunyol organitza una xarrada dins de la seua campanya “Joguets per a la igualtat”

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria d’Igualtat organitza aquesta xarrada, que tindrà lloc hui a les 19,00 h a la Sala Raga del Molino Galà, i en la qual intervindran dones del Centre de Dona Rural.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bunyol ha organitzat per a hui a la Sala Raga del Molino Galà de la localitat una xarrada informativa anomenada “Joguets no sexistes per a educar en igualtat”, a càrrec del Centre de Dona Rural. Serà a les 19h.

Sandra Corachán, regidora d’Igualtat de Bunyol, ha confirmat que aquesta xarra “Joguets no sexistes per a educar en igualtat” tracta de conscienciar als pares i familiars de xiquets que el joc no té sexe, i que cada xiquet pot jugar amb qualsevol joguet que li agrade. “Si els xiquets ens veuen que les càrregues familiars recauen en les dones seran elles les que juguen amb carrets i cocinitas; en canvi si veuen que la vida adulta és igualtat entre homes i dones en la llar i en el treball, s’animaran a jugar amb tota mena de joguets”.

L’edil entén que aquesta lluita en pro de la igualtat de gènere naix des de xiquets, i per això tots hem de contribuir en això: pares, mitjans, empreses de joguets, agències de publicitat… perquè entre tots aconseguim véncer la violència de gènere i trencar el sostre de cristall”, finalitza Corachán.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*