L’Ajuntament de Bunyol preveu impulsar el desenvolupament de comunitats energètiques locals

Post també disponible en: Castellano

Hui dilluns a l’Ajuntament de Bunyol es realitzarà sessió plenària ordinària a les 18,30h on es debatran diversos punts, entre ells l’impuls al desenvolupament de comunitats energètiques locals. Com sempre, el ple serà retransmés en directe per Ràdio Buñol TV

Arrancarà el ple amb el nomenament de membres del Consell Escolar Municipal. Després d’això, la ratificació a aprovació inicial del Pla Local de Cremes. Després, el grup socialista presentarà una proposta sobre transfugismo. En el punt 5 IAB i Podem Bunyol proposen un manifest per una transició energètica sostenible. Finalment es presentarà una proposta de Podem relativa a impulsar el desenvolupament de comunitats energètiques locals.

Després d’aquests punts arribaran els de control i seguiment dels òrgans de govern, que arrancaran amb les resolucions d’alcaldia i regidors delegats; també delegacions d’autoritzacions de matrimoni. I finalment, s’adonarà de la incorporació de la Regidora Alejandra Corachán Carrascosa al grup municipal Esquerra Unida. Finalitzant amb precs i preguntes.

Juncal Carrascosa, Alcaldessa de Bunyol ha incidit en què a pesar que aparentment són punts que no generaran massa debat, “es preveu que hi haja diversos punts que han generat polèmica en les últimes setmanes en les xarxes socials, de forma distorsionada i esbiaixada, sobre la nova taxa del fem; fins i tot finalment s’ha decidit llevar aquest punt de l’ordre del dia per a poder pensar i debatre més aquesta nova taxa. Per això i diversos assumptes més d’aquesta última setmana preveiem que provocaran més debat. És la tònica dels últims plens”, va ressaltar la primer Edil buñolense.

La ràdio-tv municipal emetrà en directe la sessió a través del 107.9 fm i del seu web. Si no poden escoltar-ho o veure-ho en directe, posteriorment serà editat i pujat pels canals d’informació de Ràdio Bunyol TV.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*