El ple de l’Ajuntament d’Alboraig aprova finalitzar les obres urbanització en Font del Mico

Una imagen de la casa consistorial de Alborache.
Una imagen de la casa consistorial de Alborache.

Post també disponible en: Castellano

Per fi, es finalitzaran les obres d’urbanització de la UE-3 Font del Mico mitjançant gestió directa per a garantir que puguen recepcionar-se per l’Ajuntament, després de l’aprovació en ple dilluns passat del Programa d’Actuació Integrada, malgrat l’abstenció del Partit Popular, que des de l’any 2002 en el qual es van iniciar les obres per a urbanitzar Font del Mico fins a l’any 2015, en el qual va eixir del govern municipal, va ser incapaç de resoldre adequadament la finalització de les obres d’urbanització i donar una solució adequada a les demandes de les veïnes i veïns que viuen ací.
Després d’aquesta aprovació segueixen les tasques per a posar en marxa les obres amb les quals es finalitzaran la urbanització i reparcel·lació d’una zona del municipi que no ha pogut ser resolta per l’Ajuntament fins a resoldre els problemes tècnics i administratius que arrossegava el projecte des de fa temps.
Amb aquest acord es compleix el compromís de l’Ajuntament amb les veïnes i veïns de Font del Mico perquè puguen resoldre’s els problemes que venien denunciant des de fa temps. També es podrà desenvolupar les zones verdes i el sòl municipal que corresponen a l’Ajuntament d’acord amb el projecte de reparcel·lació.
Per al finançament de les obres d’urbanització, l’Ajuntament ha reclamat a l’entitat bancària l’aval de garantia depositat per l’agent urbanitzador. I avançarà amb fons propis l’execució de les obres per a no demorar més temps la seua realització.
Després d’aquesta aprovació el projecte de la UE3 Font del Mico estarà sotmés a informació pública en la seu electrònica de www.alborache.es 45 dies perquè es puguen realitzar les al·legacions oportunes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*