L’Ajuntament de Bunyol recomana la utilització de mitjans no presencials per a qualsevol gestió amb l’Oficina de Turisme

Post també disponible en: Castellano

Donada la greu situació que estem travessant com a conseqüència de la pandèmia i per tal d’evitar desplaçaments innecessaris i per tant intentar frenar els contagis, la regidoria de Turisme de Bunyol recomana que qualsevol gestió que calga realitzar amb l’Oficina de Turisme es faça de forma telemàtica. 

La regidora de Turisme a l’Ajuntament de Bunyol, Maria Vallès, ha recomanat evitar la presencialitat a l’Oficina de Turisme del municipi, situada al Castell. “Encara que després de les mesures restrictives de el Consell no anaven encaminades a el tancament de les oficines de turisme, sí que hem vist necessari i oportú des del equip de govern, tancar el Museu i les col·leccions museogràfiques i mantenir oberta l’Oficina, però recomanem que no vagen presencialment”. Es disposa de diversos canals digitals a través dels quals s’atendran totes aquelles qüestions que es plantegen. Els canals que tant ciutadania com a empreses col·laborats tenen a la seua disposició són web, Facebook, Instagram o correu electrònic.

D’altra banda, la regidoria de Turisme recorda a totes aquelles persones que vulguin conèixer Bunyol, que poden gaudir des de casa, i de forma totalment segura, de les visites virtuals que estan disponibles a la web: https: www//turismolahoya.buñol.es. I és que des que va començar la pandèmia el passat any l’Ajuntament de Bunyol, i concretament aquesta regidoria, ha posat una gran obstinació a digitalitzar el turisme rural en aquest municipi. “Les visites virtuals i ara, el gran treball que estem realitzant en el Museu de la Tomatina, formen part d’un gran projecte, que no només busca el coneixement digital, virtual i més extensible del municipi fora de les nostres fronteres, -que és el més recomanable en aquests temps en què no hem de sortir de casa-, sinó que permet un major accés de Bunyol a les xarxes, a magnificar els grans atractius culturals, patrimonials i festius del municipi més enllà de Tomatina o Mà a Mà per quan realment puguen venir molts turistes a conèixer-nos”, finalitza la regidora responsable de l’àrea.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*