L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona manté una reunió d’urgència davant el risc de pluges fortes

Post també disponible en: Castellano

El govern municipal ha mantingut un encontre amb organismes de seguretat i emergències perquè el municipi estiga preparat de cara al cap de setmana

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha mantingut una reunió d’urgència amb els serveis d’emergència i seguretat, i altres entitats relacionades, amb la finalitat de preparar el municipi davant els riscos que s’aveïnen amb una possible DANA a partir del dissabte 2 de setembre.

El municipi fa dies que es prepara per a unes fortes pluges que han sigut previstes pels serveis meteorològics. Entre les actuacions que ja s’han dut a terme es troba la neteja a embornals o de possibles accessos que es trobaren saturats. I és que les pluges que ja van caure dies arrere han servit per a complicar uns certs llocs d’evacuació, per la qual cosa estes accions es van convertir en prioritàries davant la possible arribada de més pluges.

La reunió celebrada hui amb caràcter d’urgència, i a la qual ha acudit representació de la Policia Local, Protecció Civil, Hidraqua y la SAV, a més de part de l’equip tècnic municipal i membres de la corporació, ha sigut convocada pel fet que la previsió meteorològica preveu la possible arribada d’una DANA, la qual podria portar fortes pluges a partir del dissabte i fins al dilluns 4 de setembre, unes circumstàncies que han provocat l’ajornament dels ‘Bous al carrer’ que estaven previstos a partir de demà.

L’alcalde la Pobla de Vallbona, Abel Martí, ha destacat “la importància d’estar ben preparats davant riscos tan seriosos com el que tenim davant nosaltres en els pròxims dies”, i ha assegurat que “per damunt de tot cal assegurar que totes les persones es troben protegides i segures, evitant danys personals i minimitzant els danys materials que una possible DANA puga ocasionar en el nostre municipi”.

Davant esta situació, Martí ha sol·licitat a les persones que viuen a la Pobla “que tinguen les màximes precaucions en els pròxims dies, reduint els riscos”, ja que ha recordat que les precipitacions ocasionades per una DANA poden arribar en qualsevol moment, per la qual cosa pot semblar que no existeix risc i que comence de sobte una forta pluja.

Amb la finalitat de minimitzar els danys i tindre preparació davant estes possibles situacions, els cossos d’emergència i seguretat, a més dels diferents serveis de la Pobla de Vallbona, han establit a la reunió de hui un marc d’actuacions davant la possible arribada de tempestes en els pròxims dies.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*