Vídeo: L’Ajuntament de l’Eliana homenatja l’esportista elianer Sergio Planella després de quedar subcampió d’Espanya infantil en el Trofeu Manuel Alonso

Post també disponible en: Castellano

El Saló de Plens de l’Ajuntament va acollir la vesprada d’ahir la recepció oficial per part de l’alcalde, Salva Torrent, al jove tennista Sergio Planella. Amb tan sols 13 anys l’elianer ha aconseguit aquest passat mes de setembre quedar subcampió d’Espanya Infantil en el ‘Trofeu Manuel Alonso’, en el qual es va enfrontar a joves tennistes de major edat que ell.

En el seu palmarés el jugador del Club de Tennis València compta amb el Tour Rafa Nadal en 2019 i ha sigut dues vegades campió d’Espanya en 2018 i 2019, campió de la Comunitat Valenciana en 2019 i 2020 i número u de la Selecció Espanyola sub 23. A més, Planella va rebre en 2016 el Premi al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de l’Eliana. 

Torrent va ser l’encarregat d’entregar al tennista, estudiant de l’IES l’Eliana, la tradicional salamandra com a reconeixement als seus assoliments i com a desig d’un futur ple d’èxits davant la presència dels membres de la corporació, dels seus pares i del seu entrenador, Alberto Cornelio.

Atés que enguany no s’ha pogut celebrar la tradicional Gala de l’Esport, el Consistori ha volgut, amb aquest acte i altres que es programaran en els pròxims dies, continuar posant en valor els assoliments dels dedicats esportistes elianers que, malgrat el context marcat per la pandèmia, continuen collint èxits en les seues diferents modalitats.

“L’esport és una dels senyals d’identitat i de l’estil de vida de l’Eliana, que atén els valors de companyonia, esforç i superació”, ha declarat el primer edil.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*