«La Armònica» de Bunyol dedica al seu desaparegut abanderat, Manuel Vila, la sala d’assajos de la seua nova escola de música

Post també disponible en: Castellano

«La Armónica» de Bunyol mostra les noves instal·lacions de la seua escola de música i homenatja el seu banderer Manuel Vila en una jornada de portes obertes.

Aquest diumenge passat, 4 d’octubre a la vesprada, es va celebrar la jornada de portes obertes en la nova Escola Manuel Carrascosa. Prèviament es va celebrar un acte d’homenatge a Manuel Vila, banderer del CIM “La Armónica” durant els últims 31 anys, i difunt el passat maig a causa de la pandèmia.

Es va tractar d’un acte privat, per restriccions COVID-19, en el que va estar present la família de Manuel Vila, representants de la banda de música i de l’Escola i els membres de la Junta Directiva.

La presidenta de la Armónica, Rosario Pardo, va presentar l’acte i va donar pas a José Solá, músic, director i cronista de l’entitat, qui va realitzar una emotiva semblança de Manuel Vila, titulada “Banda, Bandera i Abanderado”.

“Finalment es va descobrir la placa en el tradicional Salón d’Assajos amb el nom del nostre banderer. El renovat Salón d’Assajos Manuel Vila serà també l’auditori de l’Escola de Música”, en paraules de la presidenta, Rosario Pardo.

A continuació és va celebrar la cerimònia de benedicció de l’escola per part del rector de Buñol, Enrique Boronat, i finalment, ja amb els ports obertes al públic, els socis i simpatitzants van tindre oportunitat de conéixer els noves instal·lacions de l’escola.

“Un dia carregat d’emocions trobades, amb el dolor i l’enyorança pels litreros que ja no estan i la il·lusió dels projectes de futur que han d’obrir-se pas a pesar de les dificultats”, segons la presidenta..

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*