L’Ajuntament de Millares amplia les seues ajudes per a repoblar el municipi

Post també disponible en: Castellano

Millares ofereix unes noves ajudes a més de la renovació dels bons de naixement que dóna l’Ajuntament de Millares, unes subvencions directes per a les famílies amb xiquets menors que busquen servir d’ajuda extra per a les parelles joves que vulguen establir-se en la localitat. Es tracta d’uns vals de 100 euros al mes per a ser invertits en els tres comerços del poble.

El consistori de Millares va llançar fa ja anys aquestes ajudes quan l’escola municipal es va quedar amb només dos alumnes. Actualment, ja són set.

El consistori també treballa en la cessió d’una finca d’habitatges de privades per a oferir-les en lloguer als nous veïns que vulguen viure en el municipi.

Ricardo Pérez, alcalde la la localitat incideix en què “A Millares tenim fibra òptica per a poder teletreballar sense problemes, també tenim una borsa de treball per a la realització de les inversions que es vagen fent en el municipi”.

Pérez recorda que “Millares ofereix molts altres aspectes, relacionats amb la naturalesa, el medi ambient i la vida saludable que pot oferir-nos un poble xicotet”. A més l’alcalde de Millares insisteix que volen “continuar incentivant la instal·lació de famílies al poble i que escolaritzen als seus fills ací. Ens neguem a tancar el col·legi”, ha assegurat; i va reconéixer també que “la sensibilitat amb les poblacions xicotetes està augmentant, encara que sempre s’acaba necessitant més ajuda”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*