L’Ajuntament de Requena insistix en el compliment de les mesures de la Fase 1 de desescalada

Post també disponible en: Castellano

La infracción de cualquiera de las normas supondrá sanciones por parte de Delegación de Gobierno, además de poner en peligro la salud de toda la ciudadanía y la desescalada en nuestro municipio

El M.I. Ajuntament de Requena vol recordar en el segon dia en què la nostra localitat ha passat a la Fase 1 de la desescalada que cal complir de manera estricta les indicacions establides per a esta fase pel Govern d’Espanya (publicades en el BOE de dissabte passat) , així com complir també les instruccions emeses pels cossos i forces de seguretat.

En esta Fase es permet l’obertura de les terrasses dels bars i restaurants, sense superar mai el 50% del que permet l’any anterior, mantenint almenys dos metres de distància entre taules o grups de taules i es deu de respectar la distància mínima de seguretat interpersonal.

Així mateix, els establiments duran a terme la neteja i desinfecció de les cadires i taules entre un client i el següent, fomentaran la utilització de productes d’un sol ús (manteles…) , posaran a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohólico i evitaran l’ús de cartes, entre altres mesures. No està permés prestar el servici en l’interior de l’establiment davall cap circumstància.

Cal recordar que la infracció de qualsevol de les normes suposarà sancions per part de Delegació de Govern, a més de posar en perill la salut de la ciutadania i dificultar la desescalada en el nostre municipi, reduint la possibilitat d’anar passant a Fases menys restrictives que ens permeten una major llibertat de moviment i també ampliar les possibilitats dels negocis de la nostra localitat per a poder desenrotllar el seu treball amb cada vegada més normalitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*