L’Ajuntament de Requena llança una campanya per aconseguir la cura del medi ambient i el consum d’alcohol responsable, així com unes festes lliures de sexisme

Aquestes festes: gaudeix i respecta (et).
Aquestes festes: gaudeix i respecta (et).
Aquestes festes: gaudeix i respecta (et).
Aquestes festes: gaudeix i respecta (et).

Des de l’Ajuntament de Requena, les Regidories d’Igualtat, Serveis Socials i Medi Ambient han llançat una nova campanya amb l’objectiu de garantir unes festes lliures de sexisme, adequades a les bones pràctiques mediambientals i que aconsegueixin conscienciar els seus assistents per realitzar un consum responsable de les begudes alcohòliques i altres substàncies.

Aquesta nova campanya, que se suma a algunes de les ja realitzades en altres anys, consisteix en el repartiment de 6.000 gots entre la gent més jove i gràcies a la implicació de la Unió de Raïms. Aquests gots, reutilitzables, tenen com a principal objectiu reduir la contaminació produïda per l’ús de gots de plàstic d’un sol ús durant les festes, per això porten imprès el hashtag de la campanya “#RespetaTuEntorno”.

A més, aquest projecte també continua amb la tasca de les campanyes anteriors. Per això, els gots també comptaran amb el lema “NO és NO”, llançat per la Regidoria d’Igualtat, que busca la prevenció d’agressions sexuals que es puguin produir durant la Fira i Festa de la Verema.

Els gots portaran també el lema llançat per la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) “Controla … Gaudeix de la festa”, el qual pretén conscienciar i prevenir el consum irresponsable d’alcohol i altres substàncies durant aquestes festes, especialment en menors.

D’aquesta manera, mitjançant la distribució dels vasos i la difusió tant del hashtag com dels lemes de les campanyes, l’Ajuntament de Requena, la LXXI Festa de la Verema i la Unió de Raïms busquen aconseguir el foment de l’oci saludable i responsable.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*