L’Ajuntament de Requena prepara, per segon any consecutiu, l’inici del programa Jove Oportunitat

Post també disponible en: Castellano

Després dels bons resultats del projecte JOOP de l’any passat, la Regidoria d’Educació juntament amb la Regidoria de Joventut i la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Requena, posaran en marxa, per segon any consecutiu, el programa “Jove Oportunitat” (JOOP) de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) finançat pel Fons Social Europeu.

El programa està dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat la seva formació de manera primerenca i que, en l’actualitat, no estan ni treballant ni estudiant i té com a objectiu realitzar una acció de coaching (sessions d’entrenament) amb la finalitat de motivar-los i poder canviar la manera d’enfrontar-se a la seva realitat personal, laboral i social.

El pla JOOP inclou sis mòduls que atenen al desenvolupament personal, desenvolupament social, projecte professional, reentrada acadèmica, convivència i jornades de refresc, tots ells portats a terme per un “coach” que acompanyarà els joves en aquest procés d’experiència vital de canvi .

El termini d’inscripció estarà obert fins al proper 20 de febrer, i es deu fer a l’adreça de correu gabinetepsicopedagogico@requena.es o bé al telèfon 662.681.622.

El programa està previst que comenci al març amb sessions de dinàmiques grupals, activitats, entrevistes personals, sortides per conèixer nous sectors, xerrades amb professionals acreditats i convivències.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*