Requena millora l’estat del pati del mercat municipal

Post també disponible en: Castellano

El consistori requenense ha finalitzat les obres per renovar i millorar les condicions de pati de l’mercat municipal, que va quedar obert de nou el passat dijous.

Concretament, s’ha procedit a la renovació de l’paviment de formigó imprès de la zona central destinada a carrers de circulació, a el mateix temps que s’han substituït les reixes de recollida d’aigües pluvials.

D’altra banda, s’ha intervingut a la zona on es troben ubicades les sortides d’emergència de l’edifici destinat a l’auditori de Santa Cecília, en la qual s’ha procedit a l’desmuntatge de les reixetes, neteja i eliminació de restes en el col·lector horitzontal i posterior recol·locació de les mateixes. D’aquesta manera, dissabte, 6 de febrer, els llocs de mercat que se situaven en aquesta ubicació han tornat a ocupar el seu lloc de costum.

L’import de les obres puja a 38.040 euros que seran assumits íntegrament pel consistori.

Amb aquest tipus d’actuacions, des de l’Ajuntament “es busca continuar treballant perquè la nostra localitat i la ciutadania tinguin les instal·lacions i serveis que es mereixen” afirmen fonts municipals. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*