Vilamarxant aprova un pressupost de més de 8,5 milions d’euros per a 2021

Post també disponible en: Castellano

Els comptes municipals s’incrementen en més d’un 4,4 per cent respecte a l’any passat

El ple de Vilamarxant va aprovar un pressupost de 8.672.647 euros per a l’exercici 2021 després del suport dels grups municipals del Partit Popular i Ciutadans en la sessió extraordinària celebrada en la vesprada d’ahir. PSPV-PSOE i Compromís van votar en contra dels comptes presentats per l’equip de govern.

L’alcalde Héctor Troyano va ser el responsable d’explicar amb detall les diferents partides dels pressupostos, l’import total dels quals ha augmentat en un 4,45 per cent respecte al de l’exercici passat, l’equivalent a 369.202 euros.

Entre les inversions més destacades que estan previstes en estos pressupostos es troben la creació d’un museu i una oficina de turisme i la senyalització de les diferents urbanitzacions del terme municipal.

D’altra banda, l’alcalde Héctor Troyano va anunciar la instauració de nous serveis per a la ciutadania com el xec emprenedor, el xec bebé, la intermediació veïnal o l’assessoria d’agricultura.

Així, està previst que es destine al capítol d’inversions un total de 990.268 euros, que suposa un increment del 64,48 per cent (380.785 euros). 

Cal ressenyar que enguany és el primer en l’última dècada en el qual el deute és inexistent. Malgrat tot, l’equip de govern ha creat uns pressupostos en els quals els impostos es mantenen respecte a l’any passat i, fins i tot, s’han cancel·lat les taxes dels llocs del mercat i de les terrasses per als establiments hostalers.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*