L’Ajuntament de Requena se suma a la celebració del “dia sense cotxe”

Post també disponible en: Castellano

Amb motiu del “dia sense cotxe”, l’Ajuntament de Requena organitzarà el 24 de setembre, un acte de celebració que té per objectiu promoure les diverses alternatives de transport i movilidad.se iniciarà a les 11,00 hores en l’Avinguda Raval on, a més d’expositors relacionats amb la mobilitat sostenible, hi haurà una concentració de veïns amb bicicletes, monopatins i patinets per a posteriorment iniciar una ruta pel nucli urbà.

El Dia mundial sense cotxe és una efemèride que pretén promoure una consciència ecològica en els ciutadans del món, contribuint a cura de la salut de les persones i del medi ambient.

L’ús del cotxe ens facilita la vida en poder traslladar-nos amb comoditat d’un lloc a un altre, però l’increment de la quantitat de vehicles circulant en les grans ciutats augmenta significativament la seua petjada de carboni, ocasionant danys irreparables a la capa d’ozó.

El trànsit rodat contribueix a l’emissió de gasos i partícules altament nocives generades pels motors de combustió interna dels vehicles, com ara monòxid de carboni (CO), diòxid de carboni (CO₂) i òxids nitrosos (NOx).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*