L’Ajuntament de Requena sol·licita a la ciutadania fer un bon ús del servei d’arreplega d’efectes o voluminosos

Post també disponible en: Castellano

Per a saber quals són els dies d’arreplega d’aquests efectes o voluminosos (principalment mobles i electrodomèstics) s’ha de consultar l’adhesiu informativa en el contenidor més pròxim a la nostra ubicació

L’àrea de Medi Ambient de l’M.I Ajuntament de Requena sol·licita que la ciutadania faci un bon ús de el servei de recollida d’estris o voluminosos.

El servei de recollida de voluminosos NO consisteix a desallotjar cases, ni a buidar pisos, o abocar residus de construcció.

Consisteix en desprendre d’1 o dues efectes d’una manera urgent, quan no hi ha possibilitat de dipositar-los al ecoparc de Requena, ja que aquest tipus de Residus s’han de dur a l’ecoparc municipal sempre que això siga possible.

Després de comprovar, tant a Requena com en llogarets, l’increment de punts a la localitat on es dipositen residus voluminosos, com mobles o electrodomèstics, es fa una crida a la ciutadania perquè l’aspecte de Requena i els seus llogarets millori, així com l’ornament i neteja de la via pública.

Des del consistori del municipi es demana evitar aquestes situacions, ja que aquest tipus de dipòsits a la via pública només aconsegueixen augmentar la contaminació al municipi, empitjorar l’aspecte dels nostres carrers i augmentar accions incíviques de forma continuada.

Aquestes deposicions es tracten d’abocaments incontrolats en via pública, que vulneren les normes de convivència i civisme i poden comportar sancions a l’respecte.

La coresponsabilitat i la participació de tots nosaltres fent bon ús dels contenidors, és tan important com tenir un bon servei.

Per tot això, des del consistori requenense es demana als veïns que s’ajusten al que estableix pel que fa a la Recollida de Voluminosos i des de l’àrea de Medi Ambient s’expliciten diversos aspectes a tenir en compte per fer un bon ús del servei:

  1. Si tens electrodomèstics o mobles dels que vols desfer-te, porta’ls a les instal·lacions de l’ecoparc. Et atendrà una operari / a i es rebran els residus voluminosos en horari de 8:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 hores de dilluns a dissabte de forma totalment gratuïta.
  2. Si tens una emergència, o no tens cap possibilitat de fer-ho arribar a l’ecoparc, diposita el mobiliari / electrodomèstic a la banda de l’contenidor més proper de fracció resta en horari de 19:00 a 22:00 h.
    Recorda no impedir amb els estris el pas a l’contenidor.
    Recorda també que dipositar al carrer, sempre es fa a manera d’urgència, no com una pràctica habitual, ja que la via pública ha d’estar clar i neta.

MATERIALS A TREURE I QUANTITATS:
Es poden treure 2 estris cada dia, indistintament de la seva grandària (aquesta mesura evita l’ocupació de la via pública).
El servei no retira mudances o desallotjaments com es vénen practicant de manera continuada.
El servei no puja als habitatges a retirar els estris.
Telèfon per a avisos o incidències 24h: 96 153 73 01.
Gràcies per la teva col·laboració.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*