Requena contractarà desocupats majors de 30 anys dins del programa EMCORP de LABORA

Post també disponible en: Castellano

La selecció d’estes persones es farà d’entre les inscrites en LABORA sense que estes hagen de fer cap tràmit, i els posats a cobrir són dels àmbits de consergeria, neteja viària i administració

L’Ajuntament de Requena contractarà a desocupats majors de 30 anys, a través d’una subvenció rebuda de el pla EMCORP de LABORA, amb un import de 51.000 euros.

El programa EMCORP està convocat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).
Això permetrà donar feina a tres persones per un període superior a vuit mesos.

Els llocs a cobrir són dels àmbits de consergeria, neteja viària i administració.

Per optar a aquests treballs, les persones interessades només han d’estar inscrites en LABORA, sent per tant demandants d’ocupació, sense haver de fer cap tràmit addicional.

Aquestes persones seran preseleccionades pel LABORA, i el programa té com a finalitat fomentar la seva integració sociolaboral.
Per optar a aquests llocs hauran d’estar inscrites com a demandants d’ocupació durant al menys 360 dies en un període de 540 dies.

Amb iniciatives com aquesta, el consistori de la localitat pretén oferir treball i donar així un mitjà de subsistència a aquelles persones que tinguin més difícil accedir a l’actual mercat laboral, que es torna cada vegada més complicat a causa de les actuals circumstàncies que estem travessant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*