L’Ajuntament de Turís reconeix el comportament del veïnat durant la pandèmia de la Covid-19

Post també disponible en: Castellano

“En reconeixement del comportament exemplar, la solidaritat i la responsabilitat social demostrada pel veïnat del poble de Turís durant la pandèmia de la Covid-19”, així resa la declaració pública que conté la moció d’alcaldia aprovada al primer ple ordinari convocat a l’ajuntament des de la declaració de l’estat d’alarma i que s’ha celebrat via telemàtica.

L’alcalde, Eugenio Fortaña, ha destacat la situació extraordinària que estem vivint amb esta pandèmia, “que la nostra societat mai haguera imaginat que ocorreria i que ha estat el moment més excepcional que han travessat al llarg de les seues vides vàries generacions de la població”.

Malgrat la “duresa” del moment, “el nostre veïnat ha respost amb la serenitat i la força necessàries que ens han permés comprovar com, als moments difícils, emergeix el millor de nosaltres, allò que ens caracteritza com a poble”.

Especial menció es mereixen els col·lectius que d’una manera o altra han treballat per salvaguardar la salut pública. L’alcalde de Turís recorda a “les costureres voluntàries que han cosit les mascaretes; els llauradors que han posat a disposició pública el millor que tenen; el col·lectiu sanitari local que ens ha cuidat; la gent professional i del comerç local que ens ha proveït d’alimentació i productes de primera necessitat o que ha tancat per a ajudar a contindre el virus; a la Policia Local, Protecció Civil i les Forces i Cossos de Seguretat, que ens han aconsellat i protegit de les infeccions; i a la brigada municipal i el personal funcionari que durant l’estat d’alarma han continuat donant servei a la nostra població. Estos i molts altres esforços han anat compassats i coordinats per l’acció de l’administració municipal en el marc del pla de contingència i desenvolupament local”.

“Tot açò ens fa sentir orgullosos i es mereix un reconeixement públic com este”, assegura Fortaña. “Un homenatge que es completarà físicament amb la instal·lació d’una placa commemorativa a la porta de l’ajuntament, i que servirà de recordatori per a les futures generacions del desafiament que vam viure com a societat l’any 2020 a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*