La Diputació de València finalitza les obres de millora de la carretera d’accés a Turís

Post també disponible en: Castellano

Les actuacions que ha dut a terme l’àrea de Carreteres en la CV-415 han inclòs un augment de l’ample de la calçada, l’execució d’una nova rotonda, un carril ciclopeatonal i noves voreres.

La Diputació de València ha finalitzat les obres de millora de la funcionalitat i seguretat viària de la carretera CV-415, en el seu accés a Turís. Amb un pressupost de més d’1.270.000 euros i un termini d’execució de huit mesos, l’actuació de l’àrea de Carreteres que dirigix la vicepresidenta segona Reme Mazzolari té com a objectiu incrementar la seguretat tant de conductors, com de ciclistes i vianants.

“Es tracta -afirma Reme Mazzolari- d’una actuació integral sobre la seguretat de la via, en la qual s’ha tingut en compte a tots els tipus d’usuaris que conviuen en la zona: des de vehicles motoritzats a bicicletes, vianants i patinets”.

Mazzolari explica que “esta és una tendència que presidirà totes les accions de l’àrea de Carreteres de la Diputació, amb l’objectiu d’avançar cap a una xarxa provincial més ‘humana’ que promoga també la sostenibilitat tant en els materials de construcció com fomentant mitjans de transport més respectuosos amb el medi ambient”.

Els treballs han consistit en la millora i renovació del traçat, l’augment de l’ample de la calçada, l’execució d’un carril ciclopeatonal i voreres, i la instal·lació d’enllumenat, noves barreres de seguretat i senyalització vertical i horitzontal concorde a la nova configuració de la circulació.

També cal destacar l’execució d’una rotonda sobre la intersecció que existia entre esta carretera i la connexió amb la CV-50, al que cal afegir les noves vies de servici d’accés al polígon industrial en els dos marges de la carretera. Les actuacions tenen com a objectiu donar solució als continus embossos que es produïen en hores punta o per major afluència de vehicles industrials en este tram.

D’esta manera, l’àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació ha aconseguit el que s’havia marcat com a objectiu fonamental del projecte, que era augmentar la seguretat viària dels diferents modes de transport a l’entorn del polígon industrial de Turís, realitzant actuacions que redunden directament en benefici dels usuaris de la via, al mateix temps que s’aconseguix humanitzar els espais adjacents a la carretera amb el condicionament d’estos mitjançant voreres, enjardinament i mobiliari urbà.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*