L’Ajuntament de Vilamarxant i la Fundación Integra signen un acord per a ajudar dones en situació vulnerable a obtindre ocupació

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant i Fundación Integra han signat un conveni perquè les dos entitats treballen per a aconseguir que dones en situació vulnerable reprenguen el control de la seua vida a través de la inserció laboral.

L’alcalde Héctor Troyano i Nazareth Escribano, responsable de Fundación Integra de la zona Llevant i Balears, han signat l’acord entre les dos institucions en un acte en el qual també ha estat present Elena Cortell, regidora de Serveis Socials de Vilamarxant.

Gràcies a este acord, l’àrea de Serveis Socials de Vilamarxant proposarà candidates a Fundación Integra, que avaluarà la situació de cada persona basant-se en les seues circumstàncies, inquietuds i experiències prèvies. Així, podrà dissenyar un itinerari d’integració personalitzat fonamentat en l’enfortiment emocional de la persona i la formació en habilitats socio-laborals.

Una vegada preparades les candidates per a treballar, Fundación Integra les inclou en els diferents processos de selecció d’acord amb el seu perfil. Quan s’incorporen en l’empresa, Fundación Integra realitza un seguiment per a garantir que la candidata encaixa de manera eficaç.

Elena Cortell, regidora de Serveis Socials de Vilamarxant, ha valorat positivament este acord, ja que permetrà que dones en cerca activa de treball tornen al mercat laboral en un lloc que s’adapte a les seues habilitats.

“Este conveni amb Fundación Integra ens ajudarà a aconseguir que dones en situació vulnerable del nostre municipi es reincorporen al mercat laboral i encaixen en un lloc de treball que s’adapte a les seues habilitats i condicions”, ha explicat Cortell.

“D’esta forma, tornaran a portar el control de la seua vida, ja que recuperaran la seua independència, la seua autoestima i el seu sentit d’utilitat en la societat”, ha afegit la regidora.

Fundación Integra porta 19 anys oferint ocupació a persones en exclusió social severa i/o persones amb discapacitat i ha aconseguit 11.000 ocupacions per a dones en situacions vulnerables. Nazareth Escribano, responsable de Fundació Integra de la zona Llevant i Balears, ha expressat que és “un impuls molt important la implicació directa de l’Ajuntament de Vilamarxant en la integració laboral i la recuperació del talent i el valor de les dones més vulnerables, que necessiten de tota la nostra col·laboració”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*