“L’Encert”, “Reymos Brut” i “Reymos Selecció Dolç”, de Cellers Reymos, reben medalles d’or després del seu pas per dos famosos concursos d’Alemanya i Àustria

Post també disponible en: Castellano

Un total de 59 medalles, 15 d’Or i 44 de Plata, és el balanç de el pas d’Anecoop Cellers pel Berliner Wine Trophy celebrat a Alemanya i el concurs de vins AWC Vienna, celebrat a Àustria, entre elles tres vins de Cellers Reymos.

Els reconeixements obtinguts per Anecoop Cellers al seu pas per dos dels més reconeguts i prestigiosos concursos de vins internacionals confirmen la bona feina dels cellers que configuren el grup i permeten parlar d’una tardor florit.

Al Berliner Wein Trophy, un jurat compost per més de 150 experts ha avaluat els més de 6.000 vins presentats a concurs, concedint vuit medalles d’or a Anecoop Cellers que han recaigut en les següents referències: Casa L’Àngel Cabernet Sauvignon Ecològic, 2019 , Finca Cañadelas Cabernet Sauvignon, 2019; Marquès de Zenete Reserva, 2016 i El Serro Reserva, 2016, elaborats per Celler La Vinya de la Font de la Figuera. El espumós L’Encert, de Cellers Reymos (Cheste), és una altra de les referències amb D.O.P. València que ha obtingut or en aquest concurs. Cellers Sant Martí, col·laboradora d’Anecoop Cellers i amb DO Navarra, és la responsable de l’elaboració dels vins Unsi Terrasses Negre, 2017; Torre Beratxa Negre, 2019 i Domini de Unx Chardonnay, 2019, també premiats amb aquest guardó.

A aquests guardons, cal sumar les set medalles d’Or i les 44 de plata obtingudes en la present edició de el concurs AWC Viena, on es van valorar un total de 11.232 referències de vi de 1.510 productors, procedents de 41 països diferents.

Els vins premiats amb Or en aquest certamen han estat Venta del Puerto Nº18, 2015; Calamar Tinto, 2019; El Sierro Reserva, 2016; Finca Cañadelas Merlot, 2018 i Marquès de Zenete Reserva, 2016, de Celler La Vinya. De Cellers Reymos, han rebut medalla d’or Reymos Brut i Reymos Selecció Dolç.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*